Styrelsen 2022

I FemJurs styrelse sitter i nuläget 8 styrelsemedlemmar. Vi har delat in styrelsen i olika ansvarsområden för att underlätta vårt arbete.

De områden vi använder oss av är: Event och föreläsningar, marknadsföring, utbildning och kommunikation.

Ordförande

Laura Catherine Marsh, Ordförande

Jag heter Laura och är ordförande i FemJur Umeå. Jag är halvt engelsk och halvt walesisk. Jag gillar saft, lava lampor, katter och Bridlington fair. Jag ogillar earl grey te, små apor och sexism.

Vice ordförande

Anna Younan, Vice ordförande och utbildningsansvarig

Jag heter Anna och går T3. Jag är vice-ordförande i styrelsen. Med styrelsens ordförande, Laura, ansvarar vi över den generella kommunikationen, oftast via mail. Jag ansvarar även för kommunikationen med ”utbildningen”. Dvs. för jag en dialog med lärarna om studieklimatet för oss studenter, t.ex. med hjälp av enkäter.

När jag inte studerar eller gör roliga saker med FemJur tycker jag om att umgås med vänner och lyssna på olika poddar!

Kassör

Kajsa Gunneriusson, Kassör

Mitt namn är Kajsa och läser termin 3 på programmet. Jag är 20 år gammal och kommer från Åre. Jag sitter som kassör och sköter föreningens ekonomi med ansvar över budgeten och den löpande bokföringen.

På min fritid gillar jag att träna, umgås med vänner och lagar gärna en god måltid! Men favoriten är ändå att få vara ute i skidbacken.

Ledamot

Amanda Persson, Ledamot och marknadsföringsansvarig

Amanda heter jag, 25 år gammal och kommer ifrån Luleå. Min begränsade fritid som student brukar jag ägna åt träning, sociala sammanhang och dokumentärer eller (alldeles för hög dos av) realityserier. I min roll som styrelseledamot har jag hand om marknadsföring.

Karolina Norlund, Ledamot och marknadsföringsansvarig samt ansvarig för hemsida

Jag heter Karolina, eller Karro, går T3 och sitter som ledamot i FemJur. Jag är främst ansvarig för marknadsföring vilket innebär att jag ser till att våra sociala medier är aktiva och att FemJur syns campus. Jag är även den som är ansvarig för vårt nyhetsbrev som vi (försöker) skicka ut två gånger i månaden. Utöver min position som marknadsföringsansvarig så är det jag som står för hemsidan ni läser detta på! Mitt ansvar är att uppdatera och se till att allt ser bra ut.

På min fritid tycker jag om att läsa böcker (ps. har lästips i överflöd) och vara allmänt kreativ.

Fredrik Wallin, Ledamot och event- och föreläsningsansvarig

Jag heter Fredrik och är styrelseledamot! Jag är främst aktiv i föreningen när det kommer till att planera och organisera våra olika events och föreläsningar, men hjälper till med det mesta.

Jämställdhet och arbete mot sexuellt våld har varit viktigt för mig sedan jag var ung och viljan att göra skillnad på området är en av de stora anledningarna till att jag sökte juristprogrammet. Därför kändes det väldigt naturligt att engagera sig i Femjur.

När jag inte sitter i möte med mina kära styrelsekollegor eller har näsan i juridikböckerna gillar jag att träna i massa olika former, sparka runt på longboarden eller högljutt klaga när Chelsea får stryk mot något av bottenlagen i Premier League.

Izabell Talecha Grundquist, Ledamot och event- och föreläsningsansvarig

Mitt namn är Izabell, jag går just nu T3 och jag är styrelseledamot med ansvarsområde föreläsningar och event.

På fritiden hänger jag med vänner, tränar en del bla pistolskytte och tar det lugnt hemma.

Maja Saukkoriipi, Ledamot och event- och föreläsningsansvarig

Mitt namn är Maja och jag är ledamot i Femjur. I styrelsen är mitt främsta ansvarsområde att anordna föreläsningar, EPP och andra event. Jag sökte mig till Femjur för att jämställdhetsfrågor är något jag verkligen brinner för!

Jag är halvfinsk och kommer ursprungligen från Gällivare. Jag älskar styrketräning men också att umgås med nära och kära, och gärna med ett glas gott vin i handen!